středa 11. května 2011

Liposukce - "hubnutí" na chvíli

Liposukce je odsátí přebytečného tuku čili zákrok tělu nevlastní.

Násilně se tělu snažíme našemu vnutit jiný tvar. Jelikož nás nic nenutí vyřešit příčinu (v mnoha případech stravovací návyky), problém se opět po čase vrací. My ale znovu a znovu zacházíme se svým tělem jako se strojem s vadnými součástkami (ala terminátor), zcela bez respektu k hluboké moudrosti přírody, která nás stvořila dokonalé, s dokonalým samohojícím principem, kterému však neustále házíme klacky pod nohy. Jako například liposukci.

Zajímavý pohled přináší studie z Coloradské univerzity, jak je zmíněno v článku Českého Rozhlasu: Tuk odsátý liposukcí se vám vrátí: závěr studie říká, že tuk se do roka vrátí, ale na jiné partie, než ze kterých byl tuk odsátý.

Počkat - vrátí se jinde, to znamená že opakovaná liposukce povede k nepředvídatelným výsledkům.

Na Internetu jsou běžně k dispozici zákroky mezi 5 - 10.000 Kč. Tzn. za super břicho, krk a ruce + ještě přidáme vyhlazení vrásek na obličeji a dostáváme se někde k 20 - 30.000 Kč na rok (ale pro jistotu nechoďte s tajným DVD na ruskou ambasádu, ať nedopadnete jako ve filmu Po přečtení spalte).

To je částka, za kterou sestavujeme minimální čistící a regenerační program, který funguje na zcela jiném principu - dodejme tělu to, co potřebuje, co mu chybí, podpořme jeho přirozené procesy právě tím nejlepším způsobem.

Výsledkem je, že žádnou liposukci nepotřebuji, cítím se skvěle, vypadám skvěle.

Uvedu jeden příběh z praxe: Zuzka (32), která podstoupila liposukci a do roka řešila stejný problém. Před pár lety přestala riskovat a rozhodla se jít do programu s Terezkou. Vypadá skvěle, fyzicky je v daleko lepší kondici a nemusí se bát, kolik zase tento rok přibere.

Žádné komentáře:

Okomentovat