pondělí 3. srpna 2009

KROTITELÉ TUKŮ


Jestli si myslíte, že jde o další verzi amerického filmu, tak jste vedle. Ikdyž celosvětový nárust obezity je obrovský a možná se o tom budou v budoucnosti točit i filmy.
Ale tady o Hollywood nejde, jedná se o Ostravu, Frenštát pod Radhoštěm a do budoucna snad i další města, kde pořádáme kurzy s názvem "Krotitelé tuku".
Je to jednoduché, kurs trvá 13 týdnů (1 hodinová lekce za týden), a je vytvořen tak, aby se lidi naučili jíst a nakupovat správné potraviny a u toho samozřejmě hubnou. Dozví se o pitném režimu, rozvržení porcí, kvalitě potravin a dalších důležitých souvislostech, jak strava ovlivňuje náš celkový život.Já jako spolutrenér jsem nadšená hlavně z možnosti pracovat ve skupince, kde je úplně jiná motivace a atmosféra. Myslím, že v dnešní přeinformované době je dobré, že se lidé vzdělají a sami na vlastní kůži si můžou vyzkoušet, co vlastně mají dělat.Doporučuju klasické potraviny, které si můžeme pořídit v obchodě nebo zdravé výživě, ukazuju i možnosti výživy ShapeWorks. Je skvělé, že se každý může sám rozhodnout, kterou cestou půjde.
Ikdyž, zatím všichni řešili svoji váhu, je tento kurs vhodný pro každého. Filozofií není "teď hubnu, tak něco dodržuju", ale řešení na celý život, ikdyž jsou každý rok vánoce, oslavy a další příležitosti, jak rychle a úspěšně přibrat.
Tohle jsou fotečky z průběhu kurzu spolu s výsledky z Frenštátu p. R. i Ostravy:






Výsledky v Ostravě:



Paní Mirka -12,2 kg -45,5 cm -3,7 % tuků

Paní Liduška -7,7 kg -34 cm -2,5 % tuků

Katka -10,3 kg -51,5 cm -1,4 % tuků

Výsledky ve Frenštátě:


(U Kajky je optimální výsledek za danou dobu na výšku 153cm, krásné vytvarování v partijích prsa, pod prsy a bříško, s tím ,že nohy zůstaly stejné. A úžasný úbytek vnitřních tuků.)


(U Petra je největší změna v krizové partii bříšku a více svalů (hrudník), proto má méně kilo dolů, ale cm stojí za to.)

Paní Marta -27 kg -17 cm -3.5 % tuků
(Martička má naopak více kil dolů a méně cm, měla samozrejmě větší počáteční hmotnost a také při dostatečném pravidelném pitném režimu odchází zadržovaná voda z těla, co litr to kilo. Důležité je, že nastal i úbytek vnitřních tuků.)

Žádné komentáře:

Okomentovat