pondělí 15. října 2012

Setkání s Marcelkou

Napsala Adéla Váňová
Chtěla bych se s vámi podělit o sobotní zážitek s Marcelkou. To je úžasná žena, která žije přítomným okamžikem, bez strachu a bez ega a ukázala nám jednu z cest jak se osvobodit od minulosti od starostí a od neuvěřitelného stresu, který vládne v našem světě. A také nám ukázala, jak najít sama sebe a vnitřní štěstí, které je trvalé. Dokonce jsme se bavili i o výchově dětí, což bylo moc zajímavé pro maminky, které si neustále dělají starosti o své děti.
Měli jsme nádhernou atmosféru při svíčkách a taky jsme měli chutné občerstvení, svěží nápoj Aloe, bylinný čaj na energii a výborný koktejl, který nám zasytil bříška.
Pro mně bylo setkání s Marcelkou moc přínosné, jak pro mou práci, tak i pro můj osobní život.
A co jsem pochopila v mém životě, že pokud chci něco, nebo někoho v mém životě měnit, musím začít u sebe a změnit sebe. Proto se už těším na další setkání s Marcelkou.

1 komentář:

  1. Přeji krásny den všem,
    já osobně sem byl taky na setkání s Marcelkou a chtěl bych se podělit ze čtenáři tohoto blogu o svoje dojmy a pocity. Po pravdě řečeno toto nebylo moje prví setkání s Marcelkou ale už několikáté a ani jedno se nedá srovnávat s druhým. Pokaždé to sou vyjímečné chvíle plné zkušeností, mouder a ukazatelů. Pokaždé jak se ocitnu v místnosti kde se tato osoba nachází společné s dalšími účastníky přednášky, tak jde cítit nával příjemné pozitivní a čisté energie a tentokrát tomu nebylo jinak. Za 4 hodiny mé přítomnosti se stihlo probrat spoustu témat a byla položena řada otázek a na každou bylo odpovězeno. Jen pro příklad se probíralo co je to pravda, co je to smrt, jak vychovávat děti, jak se vzdát své vůle, jak žít v hojnosti, moc přítomného okamžiku a spoustu dalších. Ano všechny tyhle otázky se dají dočíst v různých literatůrach, ale veřtemi, že to není tak intenzivní, jak když vám to říká člověk který tím žije a s láskou vám to předává. Já osobně sem si stehle přednášky odnesl informaci že by mněl být člověk za všechno vděčný a tím si vytvoří pocit hojnosti a pocit že člověk muže být daleko radostnější, šťastnější a plny lásky. A s radosti můžu říct, že Marcelka určitě knám do centra Radosti zavítá znovu :-)

    OdpovědětVymazat