úterý 23. října 2012

Zpráva Národního zdravotního ústavu

Zpráva Národního zdravotního ústavu (National Health Service Raport) referuje o zdravotním stavu obyvatelstva Velké Británie
Zpráva publikovaná v únoru 2012.Informačním centrem pro zdravotní a sociální péči, se věnuje zdraví obyvatelstva ve Velké Británii - obyvatelstva s jednou z nejvyšších úrovní obezity na světě.Národní statistiky Velké Británie ukazují na hlavní problémy v oblasti výživy.Mezi zvláště rizikové skupiny patří zejména starší lidé, ženy v různých etapách, děti a dospívající mládež.Nízký příjem ovoce, zeleniny, celozrnných obilovin a dalších potravin s bohatým obsahem živin přináší reálné riziko nedostatku mikroživin v organismu.Ačkoliv se celková politika výživy zaměřuje na snižování obsahu tuku, saturovaného tuku, cukrů a soli, statistické údaje opět jasně ukazují, že celkový průměrný energetický příjem obyvatelstva stagnuje nebo klesá a udržení nebo zvýšení obsahu mikroživin ve stravě obyvatelstva a ohrožených skupin je věnována nedostatečná pozornost.


A právě tady může bodovat Herbalife se svými produkty koktejly Formule 1 jsou výživným jídlem ve sklenici!Pokud vaše každodenní strava postrádá dostatek živin, pak jsou koktejly Formule 1 praktickým a pohodlným způsobem, jak organismu veškeré nezbytné živiny zajistit.
A nyní nová Formule 1 Free bez lepku, soji, laktózy, s hráškovým proteinem.Osobně chutná jak vanilkový pudink.

Některé z výsledků průzkumu

  • Pracující, kteří uvádějí vysokou míru zatížení, se obvykle stravují více nezdravě než ti, kteří uvádějí nízkou nebo průměrnou úrověň stresu
  • Ženy uvádějí vyšší úroveň stresu a častěji konzumují nezdravé svačiny v porovnání s muži
  • Lidé ve věku 26-35 let uvádějí nejvyšší úroveň stresu a zároveň stejně vysokou úroveň nezdravých svačin. 
  • Pracující s vysokým zatížením dvakrát častěji volí sladké,perlivé nápoje pro zvýšení hladiny energie, než ostatní 
  • Pracující s vysokou mírou zatížení potřebují delší čas k tomu než usnou.Nedostatek spánku pak vede ke konzumaci potravin s vysokým obsahem cukru a energie kterým tento nedostatek kompenzují
  • Mladí pracující ve věku 18-25 let jsou nejvíce ohroženou skupinou, neboť konzumují nejvyšší množství nezdravých svačin, a to v poměru 1,62 oproti starší generaci ve věku 56-65, kteří konzumují méně, a to v poměru 1,28. Mladí pracující rovněž uvádějí horší spánek, než starší generace.
  • Pracující, kteří mají problém s usínáním (déle než 20 min)konzumují více sušenek, čokolády, brambůrků a sladkých perlivých nápojů než ti, kteří usínají snadno.
  • Pracující ve všech zemích konzumují více čokolády a sladkostí, sušenek, sladkých limonád a smažených chipsů doma než v zaměstnání.Viz příklad ,,svačina za odměnu" u večerní televize.
  • Herbalife nyní využívá tuto studii, aby navázal komunikaci s předními lékaři v oboru dietetiky a působil na veřejné mínění v rámci své pokračující kampaně pro upevnění vlastní pozice jedné z předních světových společností v oboru nutriční výživy. Více informací o studii a kopii plné zprávy najdete ke stažení na www.stress-snacking.eu



Žádné komentáře:

Okomentovat