pondělí 18. ledna 2010

Fakta: Wellness je trend 21. století, Herbalife je firma 21. století

Michael O. Johnson byl opět v americké televizi, tentokrát Fox, aby vysvětlil, jak je možné, že Herbalife akcie vzrostly o více než 100% za rok 2009. Odpověď:

  • Jaká jsou dvě hlavní témata současnosti? Pandemie obezity, civilizační choroby způsobené životním stylem, hledání odpovědí na otázky: jak se můžu cítit lépe? Mít víc energie, radosti ze života? 
  • Druhé téma je finanční krize, propouštění, nezaměstnanost.
  • Herbalife je na průsečíků těchto dvou témat - mění život lidí po zdravotní stránce (vypadat lépe, cítit se lépe) a zároveň přináší jedinečnou finanční příležitost.
To krásně ilustruje následující video, které jsem se pokusil amatérsky přeložit a dát k dispozici všem:
Jste připraveni změnit svůj život?

Svět dnes: rostoucí nezaměstnanost, rostoucí chudoba, zhoršující se ekonomické podmínky, globální obchod prudce klesá, nepřijímají se noví lidé, propouštění, snížení mezd, ruší se příspěvky, snížení benefitů.

Je čas převzít kontrolu nad vaší situací, vaší finanční budoucností - vašim životem.
Připojte se k rozvíjejícímu se MEGAtrendu wellness: výživa, hubnutí a zdravé stárnutí.
Podívejte se na čísla.

V roce 2008, prodej doplňků výživy a hubnutí dosáhl 44 miliard dolarů, průmysl zdravého stárnutí byl v hodnotě 96,9 miliardy dolarů, což dohromady dává 141 miliard dolarů.

Magické. Růst. Příležitost. Odpověď, kterou jste hledali.

Zapojte se - je to jedinečná příležitost, zdraví a megatrend wellness, firma č. 1 v oblasti výživy a wellness na světě.

Zapojte se - Herbalife nabízí: výživové produkty na vědeckém základě, bezkonkurenční mezinárodní podnikatelská příležitost; nejlukrativnější marketingový plán v daném odvětví, jde o 30 let úspěchu, jsme v 70 zemích a jejich počet roste; uznávaná světová značka, podpora každého kroku, osvědčené metody práce, aby vyhovovaly právě vám.

Herbalife je: leader v oboru přímého prodeje; akcie na newyorské burze, firma na pevných základech s prodejem blížícím se 4 miliard ám dolarů v roce 2008, více než 100.000 nezávislých distributorů ve Spojených státech, 1.900.000 nezávislých distributorů po celém světě!

Herbalife nabízí plný nebo částečný úvazek. Ovládáte: svůj rozvrh, svůj čas, výši zisku. Je to váš život, je to vaše volba, váš čas.

Kontaktujte osobu, která vám ukázala tuto prezentaci, a řekněte: "Mám zájem dozvědět se více". Jste už připraveni vydat se na cestu?

Zapojte se do odvětví budoucnosti, se společností budoucnosti.

Převezměte kontrolu nad svou budoucností, nad svým životem, s Herbalife.

Žádné komentáře:

Okomentovat