pondělí 14. února 2011

Vaše tělo ví, jak zhubnout. Naslouchejte mu.

Už jsem se na tomto blogu zmiňoval, že Herbalife produkty používají špičkoví sportovci typu Leo Messi nebo v Česku hokejový tým HC Plzeň vedený hokejistou Martinem Strakou - viz můj předchozí blog Odkud bere hokejista Martin Straka energii?

Dnes mě zaujal rozhovor na Doma.cz ohledně hubnutí - moji pozornost přitáhl sympatický nadpis: Vaše tělo ví, jak zhubnout. Naslouchejte mu. V rozhovoru opravdu rozumně odpovídá na dotazy typu: jak rychle zhubnout, co mám dělat, když mám chutě a podobně. A samozřejmě mě zaujal dotaz ohledně Herbalife (lidé se evidentně o Herbalife zajímají): Dobrý večer, co říkáte na přípravky Herbalife.
Obecně vzato jsem celkem příznivcem doplňků stravy napomáhajících hubnutí, ale pozor! Musí se jednat o doplňky stravy kvalitní a navíc musí se s nimi umět zacházet, pracovat a využívat je opravdu pro svůj prospěch. Výrobky firmy Herbalife považuji za jedny z nejkvalitnějších na našem trhu s potravinovými doplňky, jelikož jejich složení je opravdu komplexní

Přečtěte si celou odpověď a další a srovnejte s našimi příspěvky na tomto blogu - najdete 5 rozdílů :-)? Nutriční specialistka Monika Nevolová odpověděla další dotazy z on-line rozhovoru.

1 komentář: